Переглянути усі Новини

Exmo.com стає медіа-партнером Coinpedia!

Раді повідомити, що ми стали партнерами Coinpedia – відомої новинної платформи у сфері крипто- та FinTech-новин і аналітики. Це ще один крок нашої компанії до підвищення впізнаваності на ринку та зміцнення експертного статусу.

17 вересня платформа Coinpedia у своєму акаунті X (Twitter) представила Exmo.com як свого нового медіа-партнера. Це означає, що найближчим часом ми будемо активно співпрацювати у сфері створення експертного контенту та PR, а також обмінюватися аудиторіями та прогнозувати зміни на ринку, щоб ви завжди були в курсі найважливіших новин для прийняття вигідних рішень.

Ми віримо, що це партнерство буде плідним і корисним для розвитку обох платформ. До речі, на початку вересня Coinpedia вже опублікувала нашу статтю – прочитайте її, якщо ще не бачили.

Про Coinpedia

Coinpedia – платформа, що надає інформацію про криптовалюти, блокчейн-технології та криптоіндустрію загалом. Її команда аналізує розвиток цифрових валют і технологій, а також ділиться останніми трендами та регулярними оновленнями.

Про EXMO.com

EXMO.com – ліцензована криптобіржа, що надає послуги безпечного та зручного обміну криптовалютами з 2014 року. Компанія має офіс у Польщі та є сертифікованим Центром реєстрів Литовської Республіки постачальником послуг віртуальних активів (VASP). EXMO.com входить до топ-40 бірж, згідно з даними CoinGecko. Обслуговує понад 1 мільйон активних користувачів і має щоденний обсяг торгів у розмірі $60 млн. На EXMO.com доступні 155 торгових пар, 7 фіатних валют, власний токен EXMO Coin (EXM), а також різні платіжні методи, включаючи банківські перекази та поповнення за допомогою карт Visa/Mastercard.