Новини

Оновлення комісії за виведення USDT (TON)

Ми збільшуємо комісію за виведення USDT (TON). Враховуйте це під час планування та виконання транзакцій.

На маржі лістинг: зустрічайте Хом’яка!

Заробляйте на коливаннях ціни однієї з найбільш волатильних монет!

Результати технічних робіт на EXMO.com 11 жовтня

Сьогодні вночі на EXMO.com пройшли технічні роботи. Що змінилося після них?

Технічне обслуговування 11 жовтня

У пʼятницю з 02:00 за Києвом (GMT+3) ми проведемо технічні роботи на EXMO.com. Сайт, мобільний додаток та API будуть недоступні приблизно 1-3 години. Будь ласка, враховуйте це під час планування торгів.

Огляд ринку: що чекає на криптоіндустрію після зростання капіталізації

Неочікуване зростання криптовалютного ринку привернуло увагу інвесторів. Вересень завершився зростанням на 9,7%, що може сигналізувати про позитивну динаміку у наступні місяці. Читайте огляд, щоб дізнатися про ключові події у криптосвіті та прогнози на найближче майбутнє.

Hamster Kombat (HMSTR) вже доступний на EXMO.com!

Скористайтеся можливістю внести депозит і торгувати HMSTR з USDT та USDC на EXMO.com з 26 вересня.

Оновлення EXMO.com: заробляти з Earn тепер ще зручніше

Отримуйте пасивний дохід з крипти та контролюйте свої винагороди ще зручніше. Спостерігайте, як ваші активи зростають, де б ви не були.

Exmo.com стає медіа-партнером Coinpedia!

Раді повідомити, що ми стали партнерами Coinpedia – відомої новинної платформи у сфері крипто- та FinTech-новин і аналітики. Це ще один крок нашої компанії до підвищення впізнаваності на ринку та зміцнення експертного статусу.

Оновлена комісія на виведення USDT TRC-20: все ще найкраща пропозиція!

Сьогодні ми збільшуємо комісію за виведення USDT TRC-20, але вона все ще залишається найнижчою на ринку. Перейдіть до розділу «Гаманець», щоб дізнатися, скільки тепер коштує виведення USDT.

Огляд новин: як арешт Дурова «струснув» крипторинок

Арешт Дурова та корекція фондового ринку США негативно вплинули на настрої трейдерів та інвесторів. Серпень закінчився для крипторинку падінням на 12%. Читайте Огляд новин, щоб дізнатися про найважливіші події у світі криптовалют з 23 серпня по 4 вересня.

Максимізуйте дохід із підвищеним APY на USDT та USDC!

Ловіть нові річні ставки на стейблкоїни в програмі Earn! Отримуйте ще більші винагороди з будь-якою Earn-підпискою на USDT та USDC строком на 90 і 180 днів.

Оголошуємо тиждень Ефіру!

Беріть участь у конкурсі маржі — виграйте частину від $2500 або гарантований приз!

Акцію продовжено: отримайте 1000% на рік з BTC на 1 день до кінця вересня

Увага, новачки EXMO.com! На ваше прохання ми продовжуємо можливість оформити нашу легендарну одноденну підписку Earn на біткоїн з 1000% на рік до кінця вересня. Використайте її та отримайте найкращу ставку серед доступних у Earn!

Огляд новин: кінець падіння крипторинку?

Інфляція в США знизилася до 2,9%, що додало оптимізму на крипторинку. Фактори вказують на можливе сильне зростання в середині осені. Читайте Огляд новин, щоб дізнатися про найважливіші події у криптосвіті з 12 по 22 серпня.

Лістинг та нові плечі

На маржинальній платформі мегаоновлення! Зустрічайте нові пари та максимально широкі плечі для торгівлі.

Технічне обслуговування 20 серпня

У вівторок з 05:00 за Києвом (GMT+2) ми проведемо планове техобслуговування EXMO.com. Сайт, мобільний додаток та API будуть недоступні приблизно 1-3 години. Будь ласка, враховуйте це під час планування торгів.

Поповнюйте баланс в ETH через мережу BNB Smart Chain (BSC)

Ми додали нову мережу для депозитів Ethereum – BNB Smart Chain (BSC). Тепер у вас є більше варіантів для поповнення балансу ETH, а вартість транзакцій буде нижчою.

Розіграш Ledger Nano X продовжено: встигніть отримати гаманець для своєї криптовалюти до кінця літа!

Чудова новина – ми продовжили розіграш сучасних апаратних гаманців Ledger Nano X до 31 серпня 2024 року! Виконайте прості умови та встигніть отримати крутий подарунок на початок гарячого сезону на крипторинку.

Зміна адрес гаманців для TON і NOT

8 серпня ми випустимо оновлення для оптимізації нашої платформи, підвищення її стабільності та безпеки. У зв’язку з цим зміняться адреси гаманців для депозиту TON і NOT.

Огляд новин: ETH-ETF запущено. Що далі?

Конференція Bitcoin 2024 принесла «пожвавлення» на ринок, але результати запуску ETH-ETF і кілька інших факторів спричинили хвилю продажів. Читайте Огляд новин, щоб дізнатися про найважливіші події у криптосвіті з 18 по 31 липня.

Заробляйте більше з підвищеним лімітом підписки на EXM!

Раді повідомити, що ми збільшили ліміт підписки на EXM, щоб ви отримували ще більше винагород. Тепер при оформленні Earn-підписки на суму від 3 000 USDC ваш ліміт підписки на EXM зросте з 500 000 EXM до 1 000 000 EXM!