Переглянути усі Новини

Новий L2-токен на EXMO.com: zkSync (ZK) тепер доступний для торгівлі!

Раді оголосити офіційний лістинг zkSync (ZK) – революційного рішення другого рівня для масштабування Ethereum. Тепер ви можете торгувати ним у парі з USDT на EXMO.com!

Що таке zkSync?

zkSync – це масштабне рішення нового покоління, створене для зниження комісій та підвищення швидкості транзакцій Ethereum. zkSync вже доступний на EXMO.com для поповнення, виведення та торгівлі у парі з USDT.

Платформа використовує технологію ZK-rollup, яка групує кілька транзакцій в один «пакет» для їхньої верифікації поза основною мережею з подальшим записом даних в Ethereum. Цей підхід значно зменшує обчислювальне навантаження на мережу, що призводить до зменшення вартості транзакцій та прискорення їх обробки.

zkSync розроблений проєктом Matter Labs для підвищення ефективності мережі Ethereum за умови збереження її безпеки та децентралізації. Серед переваг системи – сумісність з існуючими смарт-контрактами та інструментами Ethereum, що полегшує інтеграцію децентралізованих додатків та забезпечує швидші та доступніші транзакції.

В рамах планів щодо децентралізації zkSync проєкт Matter Labs випустив криптовалюту ZK, яка використовуватиметься для подальшого управління мережею.

Почніть торгувати ZK вже сьогодні!

Торгувати ZK
⚠️ Зараз zkSync (ZK) недоступний для торгівлі резидентам Австрії, Бельгії, Болгарії, Хорватії, Кіпру, Чехії, Данії, Естонії, Фінляндії, Франції, Німеччини, Греції, Угорщини, Ісландії, Ірландії, Італії, Латвії, Ліхтенштейну, Литви, Люксембургу, Мальти, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Португалії, Румунії, Словаччини, Словенії, Іспанії та Швеції.

Попередження про ризики

Ми робимо все можливе, щоб трейдери EXMO.com торгували лише найкращими активами, проте інвестиції в криптовалюти – персональна відповідальність кожного трейдера. Ми не несемо відповідальності за можливі збитки під час торгів. Також пам’ятайте про принцип DYOR (Do Your Own Research) при виборі проєкту для інвестування.