Переглянути усі Новини

Оновлення програми Earn: нові ставки та періоди підписок вже доступні!

Раді повідомити, що масштабне оновлення програми Earn нарешті тут! Тепер ви можете оформлювати підписки до 180 днів та отримувати ще вигідніші ставки для максимізації свого криптозаробітку!

MANEKI, DOGE та XRP тепер в Earn!

Ми розширили список активів, доступних в Earn. Тепер ви можете отримувати винагороди на свої активи Maneki (MANEKI), Dogecoin (DOGE) та Ripple (XRP) разом із десятками інших монет.

Нові періоди Earn-підписок!

Окрім 30-денної підписки, тепер ви можете розміщувати активи на 60, 90 та навіть 180 днів. Чим більший термін, на який ви заморожуєте активи, тим вищим буде ваш прибуток!

Якщо зараз у вас є активна підписка з автоматичним продовженням, після завершення поточного 30-денного періоду ставки в ній будуть автоматично змінені на нові відповідно до типу підписок: Basic, Standard або Advanced.

Ще вищі ставки!

Для деяких криптовалют, таких як USDT та USDC, ми підвищили ставки навіть більше, ніж оголошували раніше. Нові рейти можна подивитись в таблицях нижче 👇

Готові заробляти більше? Тоді долучайтесь до програми Earn вже зараз! Для мобільної версії Earn оновіть спочатку додаток EXMO.com.

P.S. Просимо вибачення за затримку оновлення та викликані цим незручності. Ми хотіли впевнитися, що усе працює належним чином. Вдалих інвестицій!

Оформити Earn-підписку

⚠️ Інвестиції в криптовалюти – персональна відповідальність кожного трейдера.
Пам’ятайте про принцип DYOR (Do Your Own Research) при виборі проєкту для інвестування.