Валюти

Hamster Kombat (HMSTR) вже доступний на EXMO.com!

Скористайтеся можливістю внести депозит і торгувати HMSTR з USDT та USDC на EXMO.com з 26 вересня.

Бум інновацій: Blast (BLAST) тепер доступний на EXMO.com!

Раді повідомити про лістинг BLAST, нативної криптовалюти революційного рішення Blast – мережі Ethereum другого рівня (L2). EXMO.com є однією з перших бірж, яка додала BLAST у свій лістинг. Почніть торгувати BLAST вже зараз і поповніть свій криптогаманець монетою, яка дозволить вам стати частиною майбутнього DeFi!

Будьте серед перших: торгуйте новим токеном LayerZero (ZRO) на EXMO.com!

У лістингу EXMO.com нова криптовалюта – LayerZero (ZRO)! Цей революційний токен сприяє ефективній передачі даних між блокчейнами, роблячи вклад у більш інтегроване майбутнє. Тепер ви можете торгувати ним на EXMO.com у парі з USDT!

Новий L2-токен на EXMO.com: zkSync (ZK) тепер доступний для торгівлі!

Раді оголосити офіційний лістинг zkSync (ZK) – революційного рішення другого рівня для масштабування Ethereum. Тепер ви можете торгувати ним у парі з USDT на EXMO.com!

Прокачайте свій криптопортфель: GameStop (GME) вже в лістингу EXMO.com!

Раді оголосити про лістинг GameStop (GME), нового швидкозростаючого мемкоїна на базі Solana. Тепер ви можете торгувати ним на EXMO.com в парі з USDT!

Notcoin (NOT) у лістингу EXMO.com: торгуйте новим ігровим токеном!

Раді оголосити, що Notcoin (NOT) вже доданий до лістингу EXMO.com, відкриваючи нові можливості для трейдерів та криптоентузіастів. З сьогоднішнього дня ви можете поповнювати баланс та торгувати NOT у парі з USDT.

EXMO.com провела делістинг PLCU і PLCUC

Вчора, 13 травня 2024 року, ми провели делістинг PLC Ultima (PLCU) і PLCU Classic (PLCUC).

Долучайтеся до метавсесвіту: торгуйте MANA, RNDR, SAND, AXS та ENJ!

З радістю оголошуємо про довгоочікуваний лістинг п’яти революційних токенів, які визначають майбутнє віртуального світу: The Sandbox (SAND), Axie Infinity Shards (AXS), Render Token (RNDR), Decentraland (MANA) та Enjin Coin (ENJ)!

Делістинг PLCU та PLCUC

Наступного тижня ми проведемо делістинг двох криптовалют – PLC Ultima (PLCU) та PLCU Classic (PLCUC). Депозити та виводи токенів вже недоступні, торги будуть доступні до 13 травня 2024 року.

Нові L2-токени в лістингу EXMO.com: торгуйте MATIC, ARB, IMX та OP

Раді оголосити про довгоочікуваний лістинг чотирьох провідних рішень другого рівня: Polygon (MATIC), Arbitrum (ARB), Immutable X (IMX) та Optimism (OP)!

KMNO в лістингу EXMO.com: додайте перспективний DeFi-актив у портфоліо!

Раді повідомити про лістинг Kamino (KMNO)! Kamino – це революційна платформа на базі Solana, що відкриває безмежні можливості світу DeFi. Тепер ви можете торгувати KMNO на EXMO.com у парі з USDT!

Нові DeFi-токени на EXMO.com: торгуйте AAVE, GRT і LDO

Раді повідомити, що ми додали в лістинг відразу три нові криптопроєкти зі світу DeFi: Aave (AAVE), The Graph (GRT) та Lido DAO (LDO). Тепер ви можете торгувати всіма цими активами у парі з USDT!

Maneki (MANEKI) у лістингу EXMO.com: торгуйте новим мемкоїном, який виріс у ціні на 30 000%!

Зустрічайте найпопулярніший на сьогодні мем-токен на блокчейні Solana, MANEKI, який вразив криптоентузіастів колосальним зростанням у 30 000% з моменту запуску. Тепер ви можете торгувати ним на EXMO.com у парі з USDT!

Degen (DEGEN) у лістингу EXMO.com: торгуйте одним із найбільш швидко зростаючих мем-токенів!

Раді оголосити про лістинг Degen (DEGEN). Degen – це унікальна система, яка винагороджує користувачів за публікацію якісного онлайн-контенту. Тепер ви можете торгувати ним на EXMO.com в парах з USDT та BTC!

Ethena (ENA) тепер у лістингу EXMO.com: станьте частиною фінансової революції!

Раді оголосити про лістинг Ethena (ENA). Мета проєкту – створення більш доступної фінансової системи, незалежної від традиційної банківської інфраструктури. Торгуйте токеном на EXMO.com у парі з USDT!

Час оновити мем-колекцію: Dogwifhat (WIF) тепер у лістингу EXMO.com

Раді оголосити про лістинг Dogwifhat (WIF) – популярного мемкоїна з капіталізацією понад $2,5 млрд. Торгуйте токеном на EXMO.com у парі з USDT.

EXMO.com провела делістинг OmiseGO (OMG)

Сьогодні, 11 березня 2024 року, ми провели делістинг OmiseGO (OMG).

Делістинг OmiseGO (OMG)

Наступного тижня ми проведемо делістінг криптовалюти OmiseGO (OMG). Депозити та торги токеном буде зупинено сьогодні, 8 березня, виводи – 11 березня 2024 року.

Делістинг eCredits (ECS)

Наступного місяця ми проведемо делістінг криптовалюти eCredits (ECS). Депозити та торги токеном буде зупинено сьогодні, 12 лютого, виводи – 12 березня 2024 року.

EXMO.com провела делістинг Baby Cong (BCONG)

Сьогодні, 23 листопада 2023 року, ми провели делістинг Baby Cong (BCONG).