Переглянути усі Новини

Розіграш Ledger Nano X: реєструйтесь на EXMO.com і вигравайте крутий приз!

Увага всім криптоентузіастам, які ще не зареєструвались на EXMO.com! Ми раді оголосити про фантастичну можливість: отримуйте підвищені винагороди з ваших криптоактивів та шанс виграти сучасний апаратний гаманець Ledger Nano X!

Як взяти участь? 👇

1️⃣ Зареєструйтесь на EXMO.com. Ця акція доступна для всіх нових користувачів, які зареєструються на нашій платформі з 8 липня по 8 серпня 2024 року.

2️⃣ Поповніть баланс. Зробіть депозит на суму від $1 000 або її еквівалент у будь-якій валюті.

3️⃣ Оформіть Earn-підписку до 8 серпня 2024 року. Перейдіть на сторінку Earn, виберіть будь-який актив і оформіть підписку на суму не менше $1 000 на період від 30 днів.

Зверніть увагу: трейдери, які достроково скасують свою Earn-підписку,
не зможуть взяти участь у розіграші.

Призи 🎁

Серед учасників, які виконали всі умови, ми рандомно оберемо трьох щасливчиків, які отримають по одному гаманцю апаратного Ledger Nano X! Цей гаманець забезпечує безпечне та надійне зберігання криптовалютних активів. Усі переможці отримають свої призи протягом тижня після 8 вересня 2024 року.

Вже з EXMO.com? 😎

Запрошуйте своїх друзів приєднатися до EXMO.com за вашим реферальним посиланням та заробляйте до 40% з їхніх торгових комісій, а також до 60 USDC за кожного друга, який оформить Earn-підписку!

Не проґавте можливість отримувати стабільний пасивний дохід зі своїх криптоактивів та виграти надійний апаратний гаманець для захисту ваших коштів. Реєструйтеся на EXMO.com сьогодні та почніть свій шлях до фінансової свободи!

Зареєструватись