Cumpără, vinde, păstrează cripto

1M traderi au încredere

Din 2014, am oferit servicii de încredere pentru peste 1 milion de utilizatori.

Câștigați recompense pasive

Aproape 3K utilizatori au primit peste 346K $ sub formă de recompense cu programul Earn.

Nu ratați bull run-ul BTC!

Dacă ați investit BTC în valoare de 1.000 $ în 2019, ați avea în jur de 10.000 $ până acum.

Garanție de securitate

Fondurile dvs. sunt în siguranță cu soluțiile de custodie Fireblocks și Ledger.

Exchange cripto reglementat

Respectăm cu strictețe Regulamentul MiCA al UE, asigurând o platformă conformă.
 • item_01 milion de traderi au încredere în noi
 • item_1Achiziții cripto cu Visa/Mastercard
 • item_2Până la 5% APY pe BTC și ETH
logoObțineți aplicația EXMO.com!Descărcați

Perfecționați-vă în cripto

Începător sau entuziast cripto avansat? Cu funcționalitatea EXMO, tranzacționarea criptografică este disponibilă tuturor. Tranzacționați cu plăcere, concentrându-vă pe rezultate. Vom oferi oportunități maxime pentru aceasta.
 • Design minimalist
 • Configurarea rețelei
 • Modul de noapte

Tranzacționați mobil

Instalați aplicația mobilă EXMO pentru a reacționa prompt la schimbările pieței. Tranzacționați oricând și oriunde.

Ghidul începătorului pentru alegerea unui exchange de criptomonede

Schimburile de Bitcoin reprezintă baza tranzacționării Bitcoin și a întregului ecosistem criptografic. Pe măsură ce popularitatea criptomonedelor a crescut vertiginos, numărul schimburilor de Bitcoin a crescut, de asemenea, semnificativ. Din multitudinea de opțiuni, găsirea celui mai bun exchange de Bitcoin care se potrivește nevoilor dvs. este esențială. Piața exchange-urilor cripto are diverse caracteristici, cum ar fi ofertele de monede diferite, perechile de tranzacționare, comisioanele și măsurile de securitate. Asigurându-vă că alegeți cel mai bun exchange de Bitcoin puteți influența profund experiența dvs. de tranzacționare a acestor monede.

Dacă sunteți începător în domeniul cripto și intenționați să cumpărați și să vindeți monedele pe care le-ați ales, atunci trebuie să urmați anumiți pași. Deoarece exchange-urile de criptomonede sunt din ce în ce mai numeroase de la o zi la alta, este esențial să înțelegeți necesitatea de a alege cea mai bună platformă de schimb de criptomonede și modul în care acestea funcționează, împreună cu aspectele care trebuie luate în considerare la momentul alegerii lor.


Cum și de unde să cumpărați criptomonede?

Procesul de inițiere în ceea ce privește schimburile de criptomonede a devenit și mai ușor de realizat, deoarece a fost mai accesibil cu fiecare zi. Trebuie pur și simplu să urmați câțiva pași, cum ar fi:

 • Alegerea unei anumite criptomonede pe care doriți să o cumpărați este un pas esențial în acest proces. Indiferent dacă sunteți interesat de Bitcoin, Ethereum sau de orice alt activ digital, înțelegerea caracteristicilor monedei și a valorii sale potențiale este esențială pentru a investi în cunoștință de cauză.
 • După ce ați selectat criptomoneda pe care doriți să o achiziționați, următorul pas este să alegeți o platformă care se potrivește cu preferințele și nevoile dvs. de tranzacționare. Diferite exchange-uri de criptomonede oferă opțiuni, perechi de tranzacționare și interfețe de utilizator diferite, astfel încât este esențial să optați pentru o platformă care se potrivește cu nivelul dvs. de confort și cu obiectivele dvs. de tranzacționare.
 • Atunci când vă gândiți de unde să cumpărați criptomonede, luați în considerare nivelul de securitate și reputația celui mai bun exchange de criptomonede pe care intenționați să îl utilizați. Asigurându-vă că platforma dispune de măsuri de securitate stricte, cum ar fi autentificarea cu doi factori (2FA) și sistemul de cold storage, aveți garanția absolută că activele dvs. sunt protejate.
 • În plus, stabiliți valoarea criptomonedelor pe care doriți să o investiți în funcție de capacitatea dvs. financiară și de toleranța la risc. Este esențial să găsiți un echilibru între aspirațiile dvs. privind investițiile și capacitatea dvs. de a gestiona eventualele pierderi, deoarece piața cripto poate fi foarte volatilă.

Cum funcționează un exchange de Bitcoin pentru tranzacționarea Bitcoin?

Aceste platforme au rolul de a iniția piața în cadrul căreia cumpărătorii să poată interacționa cu vânzătorii. Aici puteți vinde anumite monede în schimbul monedei fiat, ceea ce vă permite să efectuați transferuri între criptomonede. Aceste exchange-uri pot fi accesate prin intermediul unui dispozitiv mobil sau al unui browser web. Pentru a realiza tranzacțiile, trebuie să asociați un portofel cripto. În calitate de utilizator, puteți opta și pentru portofelul oferit de exchange. Aici vom lua ca exemplu EXMO.com.


5 beneficii ale alegerii celor mai bune exchange-uri pentru Bitcoin

Parcurgerea acestui pas este necesară pentru o experiență de tranzacționare pozitivă. Iată cinci motive pentru care trebuie să luați în considerare cele mai bune exchange-uri precum EXMO.com.

Securitatea: acest lucru înseamnă că puteți avea acces la măsuri de siguranță riguroase, inclusiv 2FA, cold storage pentru o parte semnificativă a fondurilor și audituri de securitate, pentru a vă asigura că monedele dvs. criptografice sunt protejate corespunzător împotriva unor potențiale tentative de hacking sau abuzuri.

Fiabilitatea: exchange-urile de top au un istoric solid în ceea ce privește credibilitatea și timpul de funcționare. Acestea investesc în infrastructuri puternice și scalabile pentru a face față unor volume mari de tranzacționare fără a întâmpina probleme tehnice sau perioade de indisponibilitate, asigurându-vă că puteți executa tranzacții și vă puteți gestiona activele fără întreruperi.

Monedele acceptate: Cel mai bun exchange pentru altcoins – oferă o selecție diversă de criptomonede spre tranzacționare. Acest lucru vă permite să intrați pe o piață mai extinsă, să găsiți mai multe oportunități și să vă diversificați portofoliul de investiții pe diverse active.

Ușurința în utilizare: cel mai bun exchange cripto – se concentrează pe crearea unor platforme intuitive, ușor de navigat, chiar și pentru începători. Astfel, vă este mai ușor să efectuați tranzacții, să accesați datele de pe piață și să vă gestionați eficient portofoliul.

Lichiditatea: se referă la ușurința de a cumpăra sau de a vinde un activ fără a impacta semnificativ prețul acestuia. Alegerea unui exchange de renume asigură o lichiditate mai mare. Aceasta se traduce prin prețuri de execuție mai bune și prin posibilitatea de a tranzacționa volume mai mari fără a provoca fluctuații substanțiale de preț.


Ce face ca un exchange cripto să fie cel mai bun?

Acum că aveți o idee clară asupra locului de unde să cumpărați Bitcoin și asupra beneficiilor pe care le aduce alegerea exchange-ului potrivit, haideți să vorbim despre factorii care diferențiază cel mai bun exchange de unul mediu.

Jurisdicția: primul lucru pe care trebuie să îl verificați înainte de a decide dacă un exchange este potrivit pentru dvs. sau nu, este dacă acel exchange este reglementat și autorizat în zona în care locuiți. Acest pas vă va ajuta să economisiți timp și să evitați alte posibile restricții cu care exchange-ul din țara dvs. s-ar putea confrunta sau nu.

Transparența: cele mai bune exchange-uri de Bitcoin sunt transparente în ceea ce privește operațiunile de tranzacționare. Căutați exchange-uri care oferă informații clare despre comisioane, procesele de tranzacționare și măsurile de securitate, permițându-vă să luați decizii în cunoștință de cauză.

Comisioanele de tranzacționare: reprezintă un alt element care diferențiază cel mai bun exchange de celelalte. Așadar, asigurați-vă că optați pentru cel care se potrivește cu bugetul și cerințele dvs.


Extra calitățile care fac ca un exchange de Bitcoin să fie cel mai bun

Iată o listă de caracteristici care vă pot fi utile ca începător, înainte de a alege un exchange:

 • Viteza: o platformă de tranzacționare rapidă și receptivă vă îmbunătățește experiența de tranzacționare. Executarea rapidă a operațiunilor, actualizările în timp util ale datelor de piață și întreruperile minime contribuie la un mediu de tranzacționare perfect și eficient.
 • Serviciul de asistență pentru clienți: un suport eficient pentru clienți poate fi un element cheie în rezolvarea oricăror probleme care apar în timpul activității dvs. de tranzacționare. Alegeți un exchange care oferă servicii de asistență pentru clienți receptive și utile.
 • Instrumentele avansate de tranzacționare: dacă doriți să aprofundați strategii avansate de trading, un exchange care oferă o varietate de instrumente de tranzacționare poate fi benefic. Caracteristici precum grafice de analiză tehnică, tipuri de ordine și indicatori de piață vă pot îmbunătăți abilitățile de tranzacționare.
 • Aplicația mobilă: în lumea rapidă de astăzi, o aplicație mobilă de încredere vă poate ține la curent cu tendințele de pe piață și vă poate permite să efectuați tranzacții din mers. De exemplu, EXMO.com vă permite să cumpărați criptomonede oriunde prin intermediul unei aplicații mobile.

Aceste patru caracteristici nu sunt negociabile atunci când vine vorba de diferențierea celui mai bun exchange de BTC de unul mediu.


Cel mai bun loc pentru a cumpăra criptomonede

Atunci când vine vorba de găsirea celei mai bune surse pentru a cumpăra criptomonede, puteți lua, de asemenea, în considerare factori suplimentari, cum ar fi disponibilitatea pentru depozite și retrageri, inovația și resursele educaționale pe care le oferă platforma. Căutați un exchange de criptomonede de top care oferă o experiență user-friendly, o gamă largă de monede acceptate și o reputație bună în ceea ce privește securitatea. Găsirea celei mai bune platforme pentru a cumpăra Bitcoin sau alte criptomonede poate avea un impact semnificativ asupra experienței dvs. de tranzacționare.

CoinMarketCap
Ledger
Checkout
CryptoCompare
Nuvei
CryptoUK
CoinGeko
CryptoHopper
Fireblocks
Tradingview
Certified

Începeți călătoria în lumea cripto!

Contul deja există? Autorizează-te